Retete pentru masa de Pasti: Pulpa de miel cu ceapa

Printeaza

O reteta delicioasa si savuroasa de pulpa de miel cu ceapa din: pulpa de miel, ceapa verde, usturoi, sare, cimbru, busuioc, vin alb, sparanghel si ulei de floarea soarelui.

Ingrediente:Retete_pentru_masa_de_Pasti_Pulpa_de_miel_cu_ceapa

  • o pulpa de miel de 1-2 kg
  • 3 legaturi ceapa verde
  • o legatura usturoi verde
  • sare
  • cimbru
  • busuioc
  • 150 ml vin alb
  • 300 g sparanghel
  • ulei de floarea soarelui

 

Mod de preparare:

Se condimentează pulpa de miel cu cimbru, busuioc şi sare, se unge cu ulei de floarea-soa- relui şi se lasă la rece. Separat, se curăţă spa­ranghelul, se prinde într-un mănunchi şi se opăreşte aproximativ 30 de minute în apă cu sare.

Se curăţă ceapa şi usturoiul, se spală şi se împletesc 2 fire de ceapă, plus un fir de ustu­roi.

Se aşază în tavă împreună cu sparanghelul, se stropesc cu ulei şi cu sare, se aşază pulpa şi se dă la cuptor. Se coace la foc potrivit, până se rumeneşte.

Pulpa de miel cu ceapa

Retete_pentru_masa_de_Pasti_Pulpa_de_miel_cu_ceapa

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.