Retete pentru masa de Pasti: Pulpa de miel cu cartofi

Printeaza

O reteta de pulpa de miel cu cartofi din: pulpa de miel, sare, piper, vin rosu, curry, zahar, pasta de rosii, cimbru, cartofi, unt si usturoi.

Ingrediente:Retete_pentru_masa_de_Pasti_Pulpa_de_miel_cu_cartofi

  • o bucata pulpa de miel
  • sare
  • piper negru macinat
  • 300 ml vin rosu demisec
  • un praf curry
  • o lingurita zahar
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • cimbru verde
  • 6-8 cartofi
  • 50 g unt
  • 3-4 catei usturoi

 

Mod de preparare:

Se prepară sosul din vin, curry, pastă de roşii, cimbru, zahăr, sare şi piper. Se mixează 2-3 minute şi se toarnă peste pulpa de miel curăţată şi spăla­tă în prealabil. Se unge cu sos peste tot si se lasă la macerat aproximativ 3 ore. Se rumeneş­te apoi la 160°C.

Se curăţă cartofii, se stropesc cu unt, sare, usturoi şi cimbru măcinat şi se coc în tava cu pulpa de miel, în ultimele 30 de minute. Carnea se serveşte cu garni­tura de cartofi şi se ornează cu sosul din tavă.

Pulpa de miel cu cartofi

Retete_pentru_masa_de_Pasti_Pulpa_de_miel_cu_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.