Retete pentru masa de Pasti: Costite de miel cu spanac
PrinteazaCostite de miel cu spanac din: costite de miel, ceapa verde, busuioc, verde, vin demidulce, sare grunjoase, spanac, piper, busuioc, ulei de floarea soarelui, cartofi, ciuperci si rosii cherry.
- 8-10 costite de miel
- 1-2 legaturi ceapa verde
- busuioc verde
- 100 ml vin demidulce
- sare grunjoasa
- un kg spanac
- piper negru macinat
- busuioc
- ulei de floarea soarelui
pentru garnitura:
- 6 cartofi
- 300 g ciuperci
- rosii cherry
Mod de preparare:
Se spală costiţele, se condimentează cu sare, piper, ulei si vin, se acoperă cu o folie şi se lasă la frigider, la macerat. Se curăţă spanacul, se spală şi se opăreşte. Se scoate în sită, apoi se căleşte cu ceapa în puţin ulei, până scade.
Se scot costiţele, se aranjează în tavă şi se dau la cuptor, până se rumenesc. Se curăţă cartofii, se spală, se taie şi se prăjesc. Se curăţă ciupercile, se spală si se călesc în puţin ulei. Costiţele se servesc cu spanac, cartofi, ciuperci, roşii şi busuioc.
Costite de miel cu spanac
Pofta buna!