Retete pentru masa de Pasti: Costite de miel cu spanac si garnitura
PrinteazaCostite de miel cu spanac si garnitura din: costite impanate de miel, ceapa verde, busuioc verde, vin demidulce, sare grunjoasa, spanac, piper, busuioc, ulei de floarea soarelui, cartofi, ciuperci si rosii cherry.
- 8-10 costite impanate de miel
- 1-2 legaturi ceapa verde
- busuioc verde
- 100 ml vin demidulce
- sare grunjoasa
- un kg spanac
- piper negru macinat
- busuiooc
- ulei de floarea soarelui
pentru garnitura:
- 6 cartofi
- 300 g ciuperci
- rosii cherry
Mod de preparare:
Se spală costiţele, se condimentează cu sare, piper, ulei şi vin, se acoperă cu o folie şi se lasă la frigider, la macerat.Se curăţă spanacul, se spală şi se opăreşte.
Se scoate în sită, apoi se căleşte cu ceapa în puţin ulei, până scade.
Se scot costiţele, se aranjează în tavă şi se dau la cuptor, până se rumenesc. Se curăţă cartofii, se spală, se taie şi se prăjesc.
Se curăţă ciupercile, se spală şi se călesc în puţin ulei. Costiţele se servesc cu spanac, cartofi, ciuperci, roşii şi busuioc.
Costite de miel cu spanac si garnitura
Pofta buna!
NU neaparat pentru paste, dar ceva cu miel :))