Retete pentru masa de Pasti: Costite de miel cu spanac si garnitura

Printeaza

Costite de miel cu spanac si garnitura din: costite impanate de miel, ceapa verde, busuioc verde, vin demidulce, sare grunjoasa, spanac, piper, busuioc, ulei de floarea soarelui, cartofi, ciuperci si rosii cherry.

Ingrediente:Retete_pentru_masa_de_Pasti_Costite_de_miel_cu_spanac_si_garnitura

  • 8-10 costite impanate de miel
  • 1-2 legaturi ceapa verde
  • busuioc verde
  • 100 ml vin demidulce
  • sare grunjoasa
  • un kg spanac
  • piper negru macinat
  • busuiooc
  • ulei de floarea soarelui

pentru garnitura:

  • 6 cartofi
  • 300 g ciuperci
  • rosii cherry

 

Mod de preparare:

Se spală costiţele, se condi­mentează cu sare, piper, ulei şi vin, se acoperă cu o folie şi se lasă la frigider, la macerat.Se curăţă spanacul, se spală şi se opăreşte.

Se scoate în sită, apoi se căleşte cu ceapa în puţin ulei, până scade.

Se scot costiţele, se aranjea­ză în tavă şi se dau la cuptor, până se rumenesc. Se curăţă cartofii, se spală, se taie şi se prăjesc.

Se curăţă ciupercile, se spală şi se călesc în puţin ulei. Costiţele se servesc cu spanac, cartofi, ciuperci, roşii şi busuioc.

Costite de miel cu spanac si garnitura

Retete_pentru_masa_de_Pasti_Costite_de_miel_cu_spanac_si_garnitura

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. NU neaparat pentru paste, dar ceva cu miel :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.