Retete pentru masa de Pasti: Ciorbă de miel cu verdeţuri

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de ciorba de miel cu verdeturi din: coaste de miel, ceapa, bors, morcov, taitei, ou, cartofi, suc de rosii, telina, leustean, sare si putin patrunjel.

Ingrediente:Retete_pentru_Pasti_Ciorba_de_miel_cu_verdeturi

  • 1 kg coaste de miel
  • 2 cepe
  • 1 l borş
  • 1 morcov mare
  • 2 cuburi de  tăiţei
  • 1 ou
  • 2 cartofi
  • 1 ceşcuţă de suc de roşii
  • 1/2 ţelină
  • 1 legătură mare de leuştean
  • sare
  • puţin pătrunjel

 

Mod de preparare:

Coastele de miel, bine spălate, le pui la fiert în apa cu sare şi iei spuma când începe să dea în clocot. Cureţi legumele, le tai după preferinţă şi le adaugi peste carne. Le laşi să fiarbă împreună.

Când carnea este aproape fiartă, adaugi sucul de roşii şi mai laşi să fiarbă timp de 10 minute, la foc mic. Baţi oul şi îl adaugi în ciorbă, împreună cu tăiţeii, leuşteanul şi pătrunjelul tocat mărunt. Separat,

dai borşul în fiert şi apoi îl pui în oala cu carne şi opreşti focul după 2-5 minute. Dacă doreşti, poţi servi ciorba şi cu smântână.

Ciorbă de miel cu verdeţuri

Retete_pentru_Pasti_Ciorba_de_miel_cu_verdeturi

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.