Retete pentru masa de Pasti: Ciorba de miel cu legume

Printeaza

Ciorba de miel cu legume din: telina, arde gras, pastarnac, ceapa verde, orez, bors, oua, ardei iute, carne de miel, stevie, leustean.

Ingrediente:Retete_pentru_masa_de_Pasti_Ciorba_de_miel_cu_legume

  • 200 g telina
  • 100 g ardei gras
  • 3 bucati pastarnac
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 1 lingura orez
  • 1 l bors
  • 3 oua
  • ardei iute dupa gust
  • 1 kg carne de miel
  • 4 legaturi stevie
  • 2 legaturi leustean

 

Mod de preparare:

Taiem telina si albitura cubulete, iar ceapa si leusteanul marunt, apoi taiem stevia.  Portionam carnea, apoi o spalam si o punem la fiert in apa rece, la foc domol.

Cand incepe sa faca spuma, o spumam si reducem focul. Punem capacul si lasam ciorba sa fiarba incet, spumand periodic.

Dupa 30 minute adaugam telina si albitura, apoi dupa inca 5 minute adaugam orezul, stevia, ceapa verde si ardeiul gras. La final, adaugam borsul si mai dam un clocot.

Spargem ouale si le batem bine, apoi le turnam in ciorba. Amestecam usor si oprim focul. Punem leusteanul cand ciorba s-a domolit din fierbere. O servim cu ardei iute.

Ciorba de miel cu legume

Retete_pentru_masa_de_Pasti_Ciorba_de_miel_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.