Retete pentru masa de Pasti: Carne de miel cu oregano si rozmarin

Printeaza

Carne de miel cu oregano si rozmarin din: oregano, rozmarin, usturoi, carne de miel, rosie, ardei iute, sare si piper.

Ingrediente:Retete_pentru_masa_de_Pasti_Carne_de_miel_cu_oregano_si_rozmarin

  • 1 lingura oregano
  • 1 lingura rozmarin
  • 3 capatani usturoi uscat
  • 1 bucata carne de miel
  • 1 rosie
  • 1 ardei iute
  • 3 g sare
  • 3 g piper

 

Mod de preparare:

Se pun bucatelele de miel la foc mediu cateva minute pana cand capata culoare maronie.  Se adauga rosiile, usturoiul, rosmarin, oregano, sarea, piperul si bucatelele de ardei rosu.

Se reduce si mai mult focul si se lasa inca 5 minute pana cand mielul este preparat cat de tare doresti.

Carne de miel cu oregano si rozmarin

Retete_pentru_masa_de_Pasti_Carne_de_miel_cu_oregano_si_rozmarin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.