Retete pentru gratar: Pulpe de pui cu portocale

Printeaza

Pulpe de pui cu portocale din: pulpe de pui, portocale, usturoi, ulei, miere, suc de portocale, sare, piper.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Pulpe_de_pui_cu_portocale

  • 4 pulpe intregi de pui
  • 2 portocale
  • un catel de usturoi
  • o linguri ulei
  • o lingura miere
  • sucul unei portocale
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se prepară marinata pentru care se amestecă sucul de portocală cu mierea, usturoiul pisat, uleiul, sare si piper. Cu acest sos se ung pulpele de pui, apoi se dau la frigider pentru 15 minute.

Intre timp, se încinge grătarul si se taie rondele cele două portocale. Se aşază pe grătar atât carnea cât şi feliile de portocală şi se ung cu marinată. Se frig 15 minute.

Pulpe de pui cu portocale

Retete_pentru_gratar_Pulpe_de_pui_cu_portocale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.