Retete pentru gratar: Muschi de porc la gratar

Printeaza

Muschi de porc la gratar din: muschi de porc, usturoi, sos de soia, zahar brun, cimbru, ardei iute, ghimbir.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Muschi_de_porc_la_gratar

  • 2 buc muschi de porc
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 1 ceasca sos de soia
  • 2 linguri zahar brun
  • 2 crengute de cimbru
  • 2 ardei iuti
  • 1 lingurita ghimbir

 

 

Mod de preparare:

Intr-un castron combinati sos de soia, ghimbir, usturoi si zahar brun, apoi adaugati carnea de porc impreuna cu amestecul de sos intr-o punga care se inchide ermetic. Agitati, apoi dati la frigider peste noapte.

Incingeti gratarul, scoateti carnea din frigider pe o farfurie sa se obisnuiasca cu temperature camerei.

Puneti carne ape gratar si gatiti pe toate partile pana se patrunde bine.

Transferati pe o farfurie mare, lasati sa se odihneasca, feliati si serviti.

Muschi de porc la gratar

 

Retete_pentru_gratar_Muschi_de_porc_la_gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.