Retete pentru gratar: Frigarui de pui cu dovlecei

Printeaza

Frigarui de pui cu dovlecei din: piept de pui, sos de soia, maioneza, dressing, usturoi, ceapa, piper, sare, dovlecel.

 

Ingrediente:

  • 3 bucati piept de pui dezosat
  • 1/4 cana sos soia
  • 1/4 cana maioneza
  • 1/2 cana dressing dupa preferinta
  • 10 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura piper
  • sare
  • 1 dovlecel

 

Mod de preparare:

Se taie carnea de pui cuburi. Intr-un castron mic, se amesteca maioneza impreună cu dressing-ul si sosul de soia.

Taiati usturoiul si ceapa bucati mici.

Puneti carnea de pui in bol si se amesteca pentru a se acoperi cu sos. Se incorporeaza ceapa si usturoiul.

Acoperiti si dati la frigider peste noapte.

Se incalzeste gratarul la foc mediu. Puneti carnea si dovleceii pe gratar pe betele de frigarui si gatiti aproximativ 10 minute.

Serviti frigaruile calde.

Frigarui de pui cu dovlecei

Retete_pentru_gratar_Frigarui_de_pui_cu_dovlecei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.