Retete pentru gratar: Frigarui de porc

Printeaza

Frigarui de porc din: carne de porc, vin rosu, ulei de masline, usturoi, ceapa, sare, piper, frigarui.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Frigarui_de_porc

  • 2 kg carne de porc
  • ¼ cana de vin roșu
  • ¼ cana ulei de masline
  • 4-5 catei de usturoi, pisat
  • 1 ceapa feliata
  • 1 lingurița de sare
  • ½ lingurita de piper
  • 6-8 frigarui

 

Mod de preparare:

Se taie carnea de porc bucați puneți intr-un castron mare. Adaugati feliile de ceapa și usturoiul pisat. Se presara 1 lingurița de sare și ½ lingurița de piper și se amesteca totul pentru a se combina.

 

Se toarna ¼ cana ulei de masline si ¼ cana de vin rosu. Se amesteca totul pentru a se combina. Acoperiti cu folie de plastic și marinati in frigider pentru 3-4 ore. Se incalzeste gratarul, se formeaza frigaruile si se pun pe gratar. Gatiti cate 3-4 minute pe fiecare parte. Serviti cu sos dupa preferinta.

Frigarui de porc

 

Retete_pentru_gratar_Frigarui_de_porc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.