Retete pentru gratar: Frigarui de porc cu sos aromat

Printeaza

Frigarui de porc cu sos aromat din: otet de mere, zahar, ketchup, melasa, usturoi, ardei iute, ghimbir, sare, muschi de porc, sare

Ingrediente sos:Retete_pentru_gratar_Frigarui_de_porc_cu_sos_aromat

  • 3/4 cana de oțet de mere
  • 1/4 cana de zahar
  • ¼ ceasca ketchup
  • 3 linguri de melasa
  • 2 linguri usturoi tocat
  • 1 lingura ardei iute tocat
  • 1 lingura de ghimbir proaspat tocat
  • 1 lingurita de sare

Ingrediente frigarui:

  • 1 muschiulet de porc , taiat cuburi
  • 1/4 lingurita de sare

 

Mod de preparare:

Pentru a prepara sosul: se amesteca impreuna toate ingredientele intr-o cratita mare si fierbeti, neacoperit , amestecand ocazional , pana se ingroasa si se reduce la aproximativ 1 ceasca, aproximativ 15-20 de minute. Se transfera intr- un bol mediu si se raceste complet.

 

Pentru pregatirea frigaruilor, infigeti bucatile de carne pe bête, presarati cu sare si ungeti pe ambele parți cu sos. Dati la rece pentru cel puțin 1 ora. Preincalziti gratarul timp de 10 minute .

 

Ungeti cu ulei si adaugati frigaruile. Gatiti 3-4 minute pe fiecare parte. Serviti cu sos.

 

Frigarui de porc cu sos aromat

Retete_pentru_gratar_Frigarui_de_porc_cu_sos_aromat

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Cele mai bune frigarui, astea sunt 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.