Frigarui de miel si legume cu cartofi la cuptor din: carne de miel, salote, ardei grasi, suc de lamaie, ulei de masline, oregano, usturoi, cartofi, paprika, sare. timp de preparare: 10 minute, timp de gatire: 15 minute, 6 frigarui Ingrediente: 400 gr carne de miel, cuburi 8 salote mici 2 ardei grasi, cuburi Ingrediente pentru […]
Retete pentru gratar: Frigarui de miel pe pat de cuscus
PrinteazaFrigarui de miel pe pat de cuscus din: miel, cuscus, ceapa verde, rosie, patrunjel, zeama de lamaie, ulei, boia, piper, sare.
- 500 g miel
- 250 g cuscus
- 2 cepe verzi
- 1 rosie
- 2 legaturi de patrunjel
- zeama de lamaie
- ulei
- boia
- piper
- sare
Mod de preparare:
Spală carnea, tai-o în cuburi medii, dă-o cu un praf de sare şi piper şi presară puţină boia.
Toarnă pe ea un pic de ulei şi dă-o la frigider câteva ore sau chiar las-o peste noapte.
Pune cuşcuşul într-un litru de apă, fierbe-l zece minute şi lasă-l la scurs într-o sită deasă.
Curăţă legumele şi toacă fin pătrunjelul, ceapa verde şi roşia.
Combină patru linguri cu ulei şi zeama de la o lămâie, amestecă-le cu cuşcuşul şi drege de sare şi piper, înfige carnea pe beţele de frigăruie şi perpeleşte-le pe grătar cinci minute pe fiecare parte.
Serveşte-le calde, pe pat de cuşcuş.
Frigarui de miel pe pat de cuscus
Pofta buna!
poate iti place si:
Pofta buna!