Retete pentru gratar: Frigarui cu piept de pui

Printeaza

Frigarui cu piept de pui din: piept de pui, ceapa, ridichi, sare, piper, cimbru, boia, salata, ridichi, rosii, ceapa, usturoi, castraveti, zeama de lamaie, ulei de masline, zahar.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Frigarui_cu_piept_de_pui

  • 600 g piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 legatura ridichi
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • boia dulce şi iute
  • beţe pentru frigărui

pentru salată

  • o salată mare
  • 1 legatura ridichi
  • 3 roşii
  • 2-3 fire ceapă
  • 2 fire usturoi
  • 2 castraveţi
  • zeama de la o lămâie
  • 2-3 lingurite ulei de măsline
  • 1 lingurita zahăr

 

Mod de preparare:

Se curăţă pieptul de pui de pieliţe, se spală în câteva ape şi se taie cubuleţe.

Se condimentează cu sare, piper, boia iute şi dulce, se ung cu puţin ulei, se presară cimbru şi se lasă la rece.

Separat, se curăţă ceapa şi ridichiile şi se taie felii potrivite. Se înfig cubuleţele de carne alternând cu ceapa şi ridichiile şi se încinge grătarul.

Frigăruile se pun pe grătar şi se răsucesc pe toate părţile ca să se rumenească.

În acest timp, se spală salata şi celelalte ingrediente.

Se taie şi se pun într-un bol, se prepară sosul din ulei, zeamă de lămâie, sare, zahăr şi piper şi se adaugă în salată.

Se amestecă uşor să nu se lase şi se serveşte împreună cu frigăruile de pui crocante.

Frigarui cu piept de pui

Retete_pentru_gratar_Frigarui_cu_piept_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.