Retete pentru gratar: Frigarui cu legume

Printeaza

O reteta de frigarui cu legume din: ceafa de porc, ardei gras, ceapa, cimbru, ulei, pudra de usturoi, sare si piper.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Frigarui_cu_legume

  • 600 g ceafa de porc
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingurita cimbru uscat maruntit
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita rasa pudra de usturoi
  • sare
  • piper
  • 8 bete frigarui

 

Mod de preparare:

Spălaţi carnea, scurgeţi-o de apă şi ştergeti-o. Tăiati-o în bucăţele de aproximativ 3cm.

Puneţi bucăţile într-un castron şi turnaţi peste ele uleiul şi presărati-le cu cimbru, pudra de usturoi, sare şi piper. Amestecaţi-le bine.

Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o în sferturi. Curăţaţi ardeii de cotoare şi seminţe, apoi tăiaţi-i în felii egale, ca mărime, cu ceapa şi carnea. Puneţi alternativ, pe beţele de frigărui, bucăţele de carne, ardei şi ceapă.

Puneţi frigăruile astfel pregătite pe grătarul încins şi frigeti-le până ce carnea este bine pătrunsă şi se rumeneşte frumos pe toate părţile. Serviţi frigăruile fierbinţi, câte 2 la o porţie.

Frigarui cu legume

Retete_pentru_gratar_Frigarui_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.