Retete pentru gratar: Frigarui condimentate

Printeaza

Frigarui condimentate din: cornuri, piept de pui, ulei, boia, rozmarin, suc de lamaie, sare, iaurt, maioneza, usturoi.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Frigarui_condimentate

  • 4 cornuri
  • un piept de pui
  • 2 lingurite ulei
  • o lingurita boia dulce sau iute
  • o lingurita rozmarin marunt tocat
  • o lingurita suc de lamaie
  • sare

pentru sos:

  • iaurt
  • maioneza
  • usturoi

 

Mod de preparare:

Carnea se taie cuburi care se pun într-un castron. Se adaugă cu sucul de lămâie, se toarnă uleiul, sarea şi condimentele şi se amestecă bine. Se acoperă vasul şi se lasă la macerat, la frigider, pentru 30 de minute.

Intre timp, beţele de frigărui se pun şi ele la înmuiat în apă caldă şi se pregăteşte grătarul. Se înfig bucăţile de carne pe beţele de lemn şi se coc uniform. Pentru sos, se amestecă după gust iaurtul bine bătut cu maioneza şi usturoiul pisat.

Se servesc frigăruile cu cornurile prăjite şi sos.

Frigarui condimentate

Retete_pentru_gratar_Frigarui_condimentate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.