Retete pentru gratar: Cotlete de porc invelite in sunca

Printeaza

Cotlete de porc invelite in sunca din: cotlete de porc, salvie, sunca de praga, ulei de masline, lamai.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Cotlete_de_porc_invelite_in_sunca

  • 12 cotlete mici de porc
  • 1 legatura salvie, frunzele rupte
  • 12 felii sunca de Praga
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 lamai, taiate felii

 

Mod de preparare:

Presară sare, piper negru proaspăt măcinat şi salvie pe fiecare cotlet şi înveleşte-le în felii de şuncă.

Apoi unge-le cu ulei de măsline, încinge grătarul şi frige cotlele pe fiecare parte câte 5 min până când se rumenesc şi se pătrund.

Lasă să stea deoparte 10 min, în timp ce frigi lămâile, tăiate pe jumătate.

Aşază-le pe grătar cu partea tăiată în jos, 2 min, până când se ard uşor pe margine.

Serveşte cotletele cu lămâie şi paste, stropite cu ulei de măsline, salvie, coajă rasă de lamaie si piper.

Cotlete de porc invelite in sunca

Retete_pentru_gratar_Cotlete_de_porc_invelite_in_sunca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.