Retete pentru gratar: Cotlet de porc cu morcovi copti

Printeaza

Retete pentru gratar: Cotlet de porc cu morcovi copti din: cotlete de porc, morcovi, chimen, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 4 cotlete de porc
  • 8 morcovi
  • chimen macinat
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureti morcovii si ii asezi intregi intr-o tava unsa cu ulei.

Presari morcovii cu chimen macinat, sare, piper si ii dai la cuptor, sa se coaca.

Cotletele de porc le pui pe gratarul incins, iar la final, le sarezi si le piperezi, dupa gust.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.