Retete italienesti: fritatta

Printeaza

Retete italienesti: fritatta din: ulei, oua, apa, verdeata, sare, piper, legume, carne, fructe de mare sau paste, parmezan.

Ingrediente:Retete italienesti: fritatta

  • 2 linguri ulei
  • 4 ouă
  • 70 ml apă
  • 4 linguri verdeaţă tocată asortată
  • sare
  • piper
  • legume
  • carne
  • fructe de mare sau paste
  • 2 linguri parmezan

 

Mod de preparare:

Se bat 4 ouă cu 70 ml apă, 4 linguri verdeaţă tocată asortată, sare şi piper. Se încing 2 linguri ulei şi se adaugă o cană cubuleţe de legume, carne, fructe de mare sau paste fierte; se încălzesc, amestecând, şi se toarnă compoziţia de ouă.

Când se coace pe f|nd, se ridică uşor omleta cu spatula, ca să curgă compoziţia moale de sus şi să se coacă. Se presară 2 linguri parmezan ras, se acoperă tigaia şi se mai coace câteva minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.