Retete gustoase: Pipote de pui in sos tomat

Printeaza

Pipote de pui in sos tomat din: pipote de pui, ceapa, bulion, sare, usturoi, foaie de dafin, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Pipote_de_pui_in_sos_tomat

  • 800 g pipote de pui
  • 2 cepe
  • 6 linguri bulion
  •  sare
  • 4 catei usturoi
  • 1 foaie dafin
  • 2 linguri ulei
  •  patrunjel

 

Mod de preparare:

Pipotele se curaţa bine, se taie zgârciurile în exces, se spala si se lasa la scurs. Într-o cratiţa cu pereţi grosi se pun la calit în ulei ceapa si pipotele. Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea, se presara sare, se adauga foaia de dafin si se acopera cu apa. Se lasa la fiert aproximativ 50 de minute.

Se verifica daca pipotele sunt fierte, se adauga usturoiul feliat, bulionul desfacut cu apa si se mai fierb 10 minute. Se trage de pe foc, se pune verdeaţa si se aduce la masa.

Pipote de pui in sos tomat

Pipote_de_pui_in_sos_tomat

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.