Se lasa sa se decongeleze 100 g mazare congelata. Se fierb tari 4 ou, se trec prin jet de apa rece si se decojesc. Se sterge o bucata de 1 kg muschi de porc si pe latura lunga se cresteaza cu un cutit ascutit un buzunar adanc. Aici se introduc mazare si oauale si eventual […]
Reteta zilei: Pulpe de pui la cuptor pe pat de ceapa
Pulpe de pui la cuptor pe pat de ceapa din: ghimbir, usturoi, coaja de lime, suc de lime, otet, sos de soia, sos de peste, zahar brun, ardei iuti, pulpe de pui, ceapa, ulei de masline, coriandru. Ingrediente: 1 lingura ghimbir ras 2 linguri de usturoi tocat 2 lingurite coaja de lime 1 lingura suc […]
Reteta zilei: Chiftele de vita cu porc in sos iute
Chiftele de vita cu porc in sos iute din: vita, porc, ceapa, galbenus, pesmet, praf de usturoi, praf de ceapa, condimente, sare, piper, ulei, supa de vita, smantana, sos worcstershire, unt, faina. Ingrediente: 300 g carne de vită tocată 300 g carne de porc tocată 1 ceapa, cubulete 2 galbenusuri de ou ½ ceasca pesmet […]
Muşchi de porc in vin roşu
O reteta de muschi de porc in vin rosu din: muschid e porc, lamaie, suc de ceapa, usturoi, otet, unt, ulei, ceapa, cimbru, patrunjel, piper, vin rosu, apa, zahar, foaie de dafin si leustean. Ingrediente: 1/2 muşchi de porc 1 lămâie 1 ceşcuţă suc de ccapă 2 căţei usturoi 1 lingură oţet 2 linguriţe unt […]
Curcan umplut cu carne de porc
Curcan umplut cu carne de porc din: curcan, smantana, carne de porc, ciuperci, dovleci, cartofi, patrunjel, unt, ceapa, faina, vin, oua, pesmet. Ingrediente: 1 curcan de circa 3,5 kg 100 g smântână 250 g carne albă de porc 400 g ciuperci 600 g dovlecei în floare 500 g cartofi noi pătrunjel verde 150 g unt […]