Retete gustoase pentru gratar (2015)

Printeaza

Retete gustoase pentru gratar. Carnea preparată la grătar este o variantă mult mai bună decât cea prăjită în ulei sau în grăsime animală. Preparată în acest mod, carnea se poate combina în mod fericit cu verdeţuri, cum sunt: salata verde, ceapa verde, usturoiul verde.

De asemenea, se mai poate consuma împreună cu legume cu indice glicemic scăzut (roşii, dovlecei, vinete, ardei, varză). În niciun caz nu se recomandă asocierea cărnii cu legume de tipul cartofilor şi, de regulă, nici cu morcovi, mazăre sau cu porumb fiert.

Legumele care pot fi combinate cu carnea se pot consuma, la rândul lor, crude (sub formă de salate) sau, de ce nu, pot fi coapte pe grătar sau gratinate.

Nu asociaţi proteinele cu făinoasele şi cu dulciurile, deoarece acest obicei îngreunează digestia .

Retete gustoase pentru gratar:

Retete_pentru_gratar_Frigarui_de_vita_cu_sos_si_salata

Carnati la gratar cu sote de legume

Carnati_la_gratar_cu_sote_de_legume

Carnati la gratar cu sote de legume din: carnati de porc, salata mixta, cartofi copti, ceapa, broccoli, bacon, ulei de masline, sare. Ingrediente:  200g de cârnaţi de porc 20g de…

Read more »

 

 

 

 

Cum se prepara Peste la gratar in stil traditional italian (VIDEO)

Peste_la_gratar_in_stil_traditional_italian

Peste la gratar in stil traditional italian: Cum se prepara Peste la gratar in stil traditional italian:

Read more »

 

 

 

 

Cum se prepara Scrumbii la gratar (VIDEO)

Cum_se_prepara_Scrumbii_la_gratar

Scrumbii la gratar: Cum se prepara Scrumbii la gratar:

Read more »

 

 

 

 

 

Reteta zilei: Salata cu piept de pui si legume la gratar

Salata_cu_piept_de_pui_si_legume_la_gratar_12

Salata cu piept de pui si legume la gratar din: suc de lamaie, ulei de masline, ardei iute, sare, piper, porumb, dovlecel, ardei gras, ceapa verde, piept de pui, rozmarin,…

Read more »

 

 

 

 

Reteta zilei: Pulpa de miel cu usturoi la gratar

Pulpa_de_miel_cu_usturoi_la_gratar_06

Pulpa de miel cu usturoi la gratar din: miel, rozmarin, usturoi, masline, unt, sos barbeque, supa de pui. Poate te intereseaza si: Cotlete de miel la gratar Cotlet de miel…

Read more »

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Carnatii aia la gratar, dar fara sote-ul de legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.