Carnati la gratar cu sote de legume din: carnati de porc, salata mixta, cartofi copti, ceapa, broccoli, bacon, ulei de masline, sare. Ingrediente: 200g de cârnaţi de porc 20g de…
Retete gustoase pentru gratar (2015)
PrinteazaRetete gustoase pentru gratar. Carnea preparată la grătar este o variantă mult mai bună decât cea prăjită în ulei sau în grăsime animală. Preparată în acest mod, carnea se poate combina în mod fericit cu verdeţuri, cum sunt: salata verde, ceapa verde, usturoiul verde.
De asemenea, se mai poate consuma împreună cu legume cu indice glicemic scăzut (roşii, dovlecei, vinete, ardei, varză). În niciun caz nu se recomandă asocierea cărnii cu legume de tipul cartofilor şi, de regulă, nici cu morcovi, mazăre sau cu porumb fiert.
Legumele care pot fi combinate cu carnea se pot consuma, la rândul lor, crude (sub formă de salate) sau, de ce nu, pot fi coapte pe grătar sau gratinate.
Nu asociaţi proteinele cu făinoasele şi cu dulciurile, deoarece acest obicei îngreunează digestia .
Retete gustoase pentru gratar:
Cum se prepara Peste la gratar in stil traditional italian (VIDEO)
Peste la gratar in stil traditional italian: Cum se prepara Peste la gratar in stil traditional italian:
Reteta zilei: Salata cu piept de pui si legume la gratar
Salata cu piept de pui si legume la gratar din: suc de lamaie, ulei de masline, ardei iute, sare, piper, porumb, dovlecel, ardei gras, ceapa verde, piept de pui, rozmarin,…
Reteta zilei: Pulpa de miel cu usturoi la gratar
Pulpa de miel cu usturoi la gratar din: miel, rozmarin, usturoi, masline, unt, sos barbeque, supa de pui. Poate te intereseaza si: Cotlete de miel la gratar Cotlet de miel…
Carnatii aia la gratar, dar fara sote-ul de legume