Retete Gustoase cu Cartofi (2016)

Printeaza

Retete Gustoase cu Cartofi:

Gnocchi de dovleac cu rosii si busuioc

Reteta zilei: Gnocchi de cartofi

Gnocchi de cartofi din: bacon, supa de pui, gnocchi de cartofi, piper, smantana, branza cheddar, arpagic.  Poate te intereseaza si: Gnocchi cu masline si busuioc Cum se prepara Gnocchi cu sos de roșii (video) Gnocchi cu spanac si sos   Ingrediente: 6 felii de bacon, maruntit 1 cană supa de pui 500gr gnocchi de cartofi […]

Gratin_de_cartofi_cu_ricotta_si_praz_06

Reteta zilei: Gratin de cartofi cu ricotta si praz

Gratin de cartofi cu ricotta si praz din: unt, pancetta, unt, praz, cimbru, sare de mare, ricotta, smantana, usturoi, faina, supa de pui, cartofi, branza cheddar, parmezan. Poate te intereseaza si: Gratin de cartofi cu ierburi aromate Gratin de cartofi cu usturoi Gratin de cartofi cu ceapă caramelizată   Ingrediente: 1 lingura unt nesărat 120gr […]

Curry_de_cartofi_cu_oua_10

Reteta zilei: Curry de cartofi cu oua

Curry de cartofi cu oua din: cartofi, ghimbir, usturoi, ulei de masline, praf de curry, sos de rosii, oua, coriandru. Poate te intereseaza si: Curry de cartofi cu oua si ceapa Curry de cartofi noi, conopidă, năut şi fasole verde Cartofi indieni cu ghimbir si curry de conopida   Ingrediente: 2 kg cartofi 1 buc […]

Piure_de_cartofi_cu_branza_si_spanac_06

Reteta zilei: Piure de cartofi cu branza si spanac

Piure de cartofi cu branza si spanac din: cartofi, unt, praf de usturoi, sare, piper, lapte, spananc, branza feta. Poate te intereseaza si: Piure de dovleac, de casa Piure de mazare cu menta Piure de telina cu aroma de usturoi Piure de cartofi cu unt si maioneza Piure de banane cu branza de vaci   […]

Gustari_cu_cartofi_dulci_06

Reteta zilei: Gustari cu cartofi dulci

Gustari cu cartofi dulci din: cartofi dulci, ulei de masline, sos de rosii, mozzarella, salam picant.   Ingrediente: 1-2 cartofi dulci mici 1-2 lingurite ulei de măsline 5 linguri sos de rosii 1 cană mozzarella rasa 15 felii salam picant   Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 200C si se aseaza hartie de copt […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.