Retete gustoase: Crap la cuptor

Printeaza

Crap la cuptor din: crap, morcovi, ceapa, ardei usturoi, rosii, vin alb sec, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 crap
  • morcovi
  • ceapă
  • ardei
  • usturoi
  • roşii
  • 1 cană de vin alb sec
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi tai fideluţă ardeii şi ceapa, morcovii rondele, iar ustu­roiul îl tai în două.

In tava aragazului aşezi un rând de legume, peste ele peştele (curăţat şi presărat cu sare) pe care îl acoperi cu rondele de roşii.

Torni o cană de apă în tavă, presari sare şi piper şi dai la cuptor. Cu 1/2 oră înainte de a fi gata torni şi vinul.

Dacă ai ciuperci, le poţi pune în tavă alături de peşte.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Plachie de crap la cuptor – usor si simplu de preparat

Plachie de crap la cuptor din: peste proaspat fara cap, usturoi, ardei, suc de rosii, ulei de floarea soarelui, sare, piper, foaie de dafin si patrunjel verde tocat. PLACHÍE, plachii, s. f. 1. Mâncare de pește preparată cu multă ceapă și cu mult untdelemn, rumenită la cuptor. 2. (Reg.) Un fel de pilaf preparat din orez sau din păsat, cu carne, […]

Crap umplut cu prune si vin

Crap umplut cu prune si vin

Crap umplut cu prune si vin din: crap, prune, ulei, vin alb demisec, sare, piper negru boabe şi măcinat, lămâi, foi de dafin. Ingrediente: un crap de 1-2 kg 500 g prune 30 ml ulei 150 ml vin alb demisec sare piper negru boabe şi măcinat 1-2 lămâi 2- 3 foi dafin   Mod de preparare: Se curăţă […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.