Retete delicioase: Pui umplut

Printeaza

O reteta delicioasa de pui umplut din: pui, ficat de vitel, paine, ceapa, lapte, unt, zeama de carne, sare si piper.

Ingrediente:Pui umplut

  • 1 pui mare
  • 150 g ficat viţel
  • 1 felie pâine
  • 1 ceapă mică
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri unt
  • 1/2 ceaşcă zeamă carne
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Prepari umplutura din ficatul de viţel dat prin maşina de tocat, împreună cu felia de pâine înmuiată în lapte şi stoarsă şi ceapa, tocată şi prăjită în unt. Amesteci compoziţia cu sare şi piper, după gust. Dacă doreşti, poţi adăuga în amestecul pentru unnplutură, câteva ciuperci fierte şi tăiate măruntt şi puţin usturoi pisat.

Umpli puiul, îl coşi, îl pui într-o cratiţă pe care o acoperi şi o dai la cuptor, nu înainte de a adăuga zeama de carne. Laşi să fiarbă puiul înăbuşit. Serveşti puiul umplut împreună cu o garniură de legume şi o salată de sezon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.