Retete delicioase preparate la gratar
Printeaza
Gratar:
Sparanghel la grătar
Sparanghel la grătar din: sparanghel, ulei de masline, sare, piper. Este o reţetă extrem de simplă, dar rezultatul este delicios, o garnitură perfectă pentru piept de pui sau peşte alb la grătar. Puteţi pune sparanghelul pe o folie de aluminiu, aşezată pe grătar, sau îi puteţi frige împachetat în folie, împreună cu puţin unt. Ingrediente:…
Frigarui de legume aromate
Frigarui de legume aromate din: ardei gras, zucchini, ciuperci, conopida, rosii cherry, broccoli, ceapa rosie, vanata, cimbru, frunze de rozmarin, usturoi, sare, piper. Serviţi ca garnitură, stropite cu oţet balsamic, cu sos barbecue sau cu sosul dumneavoastră preferat. Puteţi adăuga pe frigărui şi bucăţi de ananas sau gutuie, tăiate la aceleaşi dimensiuni cu legumele şi…
Frigărui de creveţi cu ardei şi ceapă
Frigărui de creveţi cu ardei şi ceapă din: creveti, ardei gras, ceapa, sos de soia, ulei de susan, zahar brun, usturoi, ghimbir, ardei iute, ceapa verde. Ingrediente: 4-5 creveti mari de persoana 1 ardei gras 1 ceapa marinata: 1/4 cana sos de soia 1 lingurita ulei de susan 1 lingurita zahar brun 1 catel de…
Somon teriyaki
Somon teriyaki din: somon, sos de soia, mirin, sake, zahar. Ingrediente: 4 felii de somon 1500 ml sos de soia 150 ml mirin 50 ml sake 1 lingura zahar Mod de preparare: Amestecaţi sosul de soia, mirlnul şi sake-ul cu zahărul, într-o crăticioară. Puneţi la foc mic, amestecând mereu. Lăsaţi să fiarbă 15-20…
Burgeri de miel cu tzatziki
Burgeri de miel cu tzatziki din: bulgur, carne macra de miel, chimion, usturoi, ulei, chifle de burger, castarvete, iaurt, menta. Ingrediente: 25 g bulgur 500 g carne macra de miel, tocata cate 1 lingurita de chimion macinat, coriandru macinat si paprika afumata 1 catel de usturoi, zdrobit bine (optional) ulei, pentru uns chifle mari de…
Rulouri cu dovlecei, cascaval si muguri de pin