Retete delicioase pentru masa de Craciun

Printeaza

Retete pentru masa de Craciun:

Rdl

Reteta zilei: Curcan umplut cu ierburi aromatice

Curcan_umplut_cu_ierburi_aromatice_06Curcan umplut cu ierburi aromatice din: curcan, unt nesarat, boia de ardei, piper, praf de usturoi, sare, supa de pui, lamaie, salvie, rozmarin, cimbru.   Ingrediente: 1 curcan 100gr unt nesarat 1 lingura boia de ardei 2 lingurite piper negru 1 lingurita praf de usturoi Sare 3 cesti supa de pui Ingrediente umplutura: 1 lamaie,…

Read more »

Reteta zilei: Muschi de porc la gratar

Muschi_de_porc_la_gratar_07Muschi de porc la gratar din: muschi de porc, usturoi, sos de soia, zahar brun, cimbru, ardei iute, ghimbir.   Ingrediente: 2 buc muschi de porc 3 catei de usturoi, tocat 1 ceasca sos de soia 2 linguri zahar brun 2 crengute de cimbru 2 ardei iuti 1 lingurita ghimbir     Mod de preparare:…

Read more »

Reteta zilei: Rasol de porc cu glazura si felii de ananas

Rasol_de_porc_cu_glazura_si_felii_de_ananas_10Rasol de porc cu glazura si felii de ananas din: rasol de porc, cimbru, cuisoare, praz, suc de ananas, ghimbir, marmelada de portocale, zahar brun, miere, scortisoara, felii de ananas.   Ingrediente: 1 rasol porc, afumat 5 crengute de cimbru 8 cuisoare 2 fire praz Ingrediente glazura: 1 cana suc de ananas 1 lingura de…

Read more »

 

Reteta zilei: Prajitura Tiramisu

Prajitura_Tiramisu_10Prajitura Tiramisu din: branza mascarpone, piscoturi, ou, zahar, cafea, coniac, cacao, ciocolata.   Ingrediente: 250 gr branza mascarpone 250 gr piscoturi 2 galbenusuri de ou 2 linguri de zahar 1 cana cafea, racita 1 1/2 linguri de coniac 1-2 linguri de cacao Ciocolata rasa   Mod de preparare: Intr-un castron, amestecati galbenusurile de ou, zahar…

Read more »

 

Reteta zilei: Crochete de ton

Crochete_de_ton_12Crochete de ton din: ton, mustar dijon, praz, oua, suc de lamaie, sare, piper, pesmet, ulei de masline, iaurt, marar.   Ingrediente : 500gr ton, maruntit 2 lingurite mustar Dijon 2 fire praz, tocat 2 oua, batute 1 lingurita suc de lamaie 1/2 lingurita de sare 1/4 linguriță de piper ¾ ceasca pesmet ulei de…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.