Retete delicioase: Paste cu piept de curcan

Printeaza

O reteta delicioasa de paste cu piept de curcan, rucola, dovlecei, rosii, unt, ulei de masline, sare.

Ingrediente:Paste cu piept de curcan

  • 1/2 piept de curcan
  • 150 g paste tip fundiţe
  • 100 g rucola
  • 2 dovlecei
  • 2 roşii
  • 1 lingură cu unt
  • ulei de măsline
  • sare

Mod de preparare:

Taie pieptul de curcan în felii, condimentează-l şi rumeneşte-l într-o tigaie cu puţin unt. Separat, taie dovleceii rondele şi presară un praf de sare.

Lasă-i să se scurgă, apoi rumeneşte-i într-o tigaie de teflon.

Intr-un bol, amestecă roşiile tăiate felii, rucola, pastele, fierte separat, dovleceii şi carnea. Potriveşte de sare şi stropeş­te totul cu ulei de măsline.

Paste cu piept de curcan

Paste cu piept de curcan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.