Retete delicioase: Paste cu piept de curcan
PrinteazaO reteta delicioasa de paste cu piept de curcan, rucola, dovlecei, rosii, unt, ulei de masline, sare.
- 1/2 piept de curcan
- 150 g paste tip fundiţe
- 100 g rucola
- 2 dovlecei
- 2 roşii
- 1 lingură cu unt
- ulei de măsline
- sare
Mod de preparare:
Taie pieptul de curcan în felii, condimentează-l şi rumeneşte-l într-o tigaie cu puţin unt. Separat, taie dovleceii rondele şi presară un praf de sare.
Lasă-i să se scurgă, apoi rumeneşte-i într-o tigaie de teflon.
Intr-un bol, amestecă roşiile tăiate felii, rucola, pastele, fierte separat, dovleceii şi carnea. Potriveşte de sare şi stropeşte totul cu ulei de măsline.
Paste cu piept de curcan
Pofta buna!