Retete delicioase: Ostropel de pui

Printeaza

O reteta delicioasa de ostropel de pui,  pulpa de rosii, ulei, usturoi, vin alb, busuioc, ciuperci, sare, piper.

Ingrediente :Ostropel de pui

  • 2 bucăţi piept de pui
  • 350 ml pulpă de roşii
  • 3 linguri ulei
  • 3 căţei de usturoi
  • 200 ml vin alb sec
  • 1 lingurita busuioc
  • 100 g ciuperci din conserva
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se taie piepţii de pui în două, se pudrează cu sa­re şi piper, după gust, şi se prăjesc, sub capac, până se rumenesc pe toate părţile. Se toarnă peste carne vinul şi se lasă să fiarbă, fără ca­pac, până se evaporă li­chidul.

Se scoate carnea deoparte, păstrându-se caldă.In sosul rămas, se i adaugă pulpa de roşii, ciupercile, sare şi piper, după gust, şi se lasă să fiarbă, la foc mic, până scade. Se adaugă carnea, busuiocul, ustu­roiul zdrobit şi se lasă să  fiarbă încă 5 minute. Se serveşte cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.