Retete delicioase: Lasagna cu spanac şi carne tocată

Printeaza

O reteta de lasagna cu spanac si carne tocata din: morcov, ceapa, unt, carne tocata de vita, vin rosu, rosii, supa, patrunjel, foaie de dafin, sare, piper, spanac, ulei de masline, smantana, nucsoara, foi de lasagna si mozzarella.

Ingrediente:Retete_delicioase_Lasagna_cu_spanac_si_carne_tocata

  • 1 morocov
  • 1 ceapa medie
  • 1 lingura unt
  • 500 g carne tocata de vita
  • 150 ml vin rosu
  • 1 cutie rosii (370 g)
  • 150 ml supa
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • 500 g spanac
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 150 g smantana
  • nucsoara rasa
  • circa 10 foi de lasagna
  • 125 g mozzarella

 

Mod de preparare:

Căliţi în unt morcovii şi ceapa tăiate cubuleţe. Prăjiţi aici şi carnea tocată. Adăugaţi vinul, roşiile, supa, pătrunjelul şi foaia de dafin, acoperiţi cu un capac şi fierbeţi 30 min. îndepărtaţi foaia de dafin şi condimentaţi.

Opăriţi spanacul, turnaţi apă rece peste el, scurgeţi-l şi tocaţi-l.

Căliţi în uleiul de măsline usturoiul tocat, adăugaţi spanacul, smântână, sarea, piperul şi nucşoara.

Aşezaţi pe rând sosul de carne tocată, foile de lasagna şi spanacul, finalizaţi cu sosul şi cu rondelele de mozarella şi daţi 30 min. la cuptor.

Lasagna cu spanac şi carne tocată

Retete_delicioase_Lasagna_cu_spanac_si_carne_tocata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.