Retete delicioase: Crema de capsuni

Printeaza

Se spala 150 g capsuni, se curata si se taie cuburi. Se crestează pe lung 1 păstaie de vanilie şi se scoate miezul, cu vârful cuţitului. Miezul de vanilie se amestecă împreună cu fructele, sucul de la 1/2 lămâie şi 200 g zahăr gelifiant fără fierbere; se pasează cu mixerul.

Se înglobează 50 ml frişcă lichidă. Compoziţia se toarnă în borcane clătite cu apă fierbinte şi apoi bine uscate; se închid ermetic. Se păstrează la frigider cca 14 zile.

Crema de capsuni

Crema de capsuni

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.