Retete de Sarbatoare: Pulpă de porc cu lămâie

Printeaza

O reteta delicioasa de pulpa de porc cu lamaie din: pulpa de porc, lamai, cartofi, ulei, cimbru, seminte de coriandru, supa de legume, sare, piper si cuisoare.

Ingrediente:Retete_de_Sarbatoare_Pulpa_de_porc_cu_lamâie

  • 1,5 kg pulpa de porc (bucata intreaga)
  • 3 lamai
  • 600 g cartofi
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita seminte de coriandru macinat
  • 500 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • cuisoare

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o, scurgeţi-o de apă şi ştergeţi-o cu şerveţele.

Ungeţi carnea cu ulei şi presăraţi-o cu coriandru, cim­bru, sare şi piper, după gust.

Puneţi-o într-o tavă, adăugaţi supa de legume şi coaceţi-o la cuptor 45 de minute, apoi scoateţi-o şi tapetaţi-o cu felii de lămâie pe care prindeţi-le cu cuişoare sau scobi­tori.

Puneţi din nou tava în cuptor pentru încă 15 minute.

După ce pulpa de porc s-a rumenit bine scoateţi-o din cuptor, lăsaţi-o puţin să se răcească, după care tăiaţi-o în feliuţe subţiri şi serviţi-o caldă cu o garnitură la alegere.

Pulpă de porc cu lămâie

Retete_de_Sarbatoare_Pulpa_de_porc_cu_lamâie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.