Retete de Sarbatoare: Muşchi în crustă aromatică

Printeaza

O reteta delicioasa de muschi in crusta aromatica din: muschi de porc, cimbru, oregano, boabe de mustar, ardei iute, piper, ulei, vin alb sec si sare.

Ingrediente:Retete_de_Sarbatoare_Muschi_în_crusta_aromatica

  • 1 muschi de porc
  • 2 lingurite cu cimbru
  • 2 lingurite cu oregano
  • 4 linguri cu boabe de mustar
  • 1 ardei iute rosu
  • 1/2 lingurita cu piper macinat
  • 3 linguri cu ulei
  • 3 linguri cu vin alb sec
  • sare

 

Mod de preparare:

Sărează muşchiul de porc şi tăvăleşte-l bine printr-un amestec de condimente, boabe de muştar şi ardei iute tăiat foarte mărunt.

Pune-l într-o tavă şi adaugă toată cantitatea de ulei.

Pune peste tavă o folie de aluminiu şi lasă la cuptor aproximativ 10 minute.

îndepărtează folia de aluminiu şi adaugă cele 3 linguri cu vin.

Mai lasă la cuptor până când se rumeneşte carnea.

Din când în când, stropeşte-o cu sosul din tavă.

Taie muşchiul felii şi serveşte-l cu sos de muştar şi salată de murături.

Muşchi în crustă aromatică

Retete_de_Sarbatoare_Muschi_în_crusta_aromatica

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.