Retete de Sarbatoare: Carnati de porc in aluat

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de carnati de porc in aluat din: carnati de porc, mustar, ou si aluat foitaj.

Ingrediente:Retete_de_Sarbatoare_Carnati_de_porc_in_aluat

  • carnati de porc 650 g
  • mustar 80 g
  • ou 1 buc.
  • aluat foietaj 400g

 

Mod de preparare:

Cârnatii se gatesc pe gratar pe toate partile timp de 2 minute Se lasa sa se raceasca.

Se întinde aluatul, peste acesta mustarul în strat subtire, apoi se se pun cârnatii si se ruleaza.

Se baga la cuptor la 180ºC pâna se coloreaza. Se unge ruloul cu ou batut, se taie bucati mici si se aseaza pe tava cu hârtie pergament. Se coace la 180ºC timp de 25 minute.

Pentru a taia cârnatii în foietaj înainte de coacere cât mai corect se congeleaza ruloul din aluat si cârnatii timp de 3-4 minute.

Carnati de porc in aluat

Retete_de_Sarbatoare_Carnati_de_porc_in_aluat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.