Retete de Sarbatoare: Aripioare de pui cu susan si sos

Printeaza

Aripioare de pui cu susan si sos din: aripi de pui, oua, faina, sare, piper, susan, salata, iaurt, ulei.

Ingrediente: Retete_De_Sarbatoare_Aripioare_de_pui_cu_susan_si_sos

  • 12 aripi de pui
  • 4 ouă
  • 2 linguri făină
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri susan
  • o salată micuţă
  • 4-5 lin­guri de iaurt
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o laşi să se scurgă pe un şervet de bucătărie. Baţi apoi ouăle cu făină şi pui sare şi piper după gust. Treci fiecare aripioară mai întâi prin ouă, apoi prin susan şi o prăjeşti în baia de ulei încins. Când sunt gata toate le scoţi pe o farfurie pe care ai pus un şerveţel absorbant.

Pregăteşti sosul de salată: Pui la fiert salata şi când s-a răcit o pui în blender ca s-o mărunţeşti. O scoţi cu ajutorul unei palete de lemn sau plastic şi o amesteci cu iaurtul. La masă aduci aripioarele cu sosul alături.

Aripioare de pui cu susan si sos

Retete_De_Sarbatoare_Aripioare_de_pui_cu_susan_si_sos

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.