Retete de Revelion: Zarzavat asortat in aspic

Printeaza

Zarzavat asortat in aspic

Retete de Revelion: Zarzavat asortat in aspicSe prepară aspicul, din oase sau din carne cu gelatină, cum s-a arătat în reţete (vezi Aspic). Atunci când este bine răcorit, se amestecă cu o salată de zarzavat: morcov, telină, cartofi fierţi în coajă, tăiate cuburi, gogoşar roşu, castravete în oţet, albuş de ou răscopt, mazăre boabe.

Se pun în ceşti mici sau păhărele din plastic, se pun la frigider pentru a se coagula. Inainte de a fi duse la masă, se răstoarnă pe platoul de servit şi se ornează cu felii de ou răscopt şi verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.