Retete de Revelion: Sandvisuri

Printeaza

Sandvisuri

Retete de Revelion: Sandvisuri

Ungeţi felii de pâine subţiri, fără coajă, cu foarte puţin unt şi completaţi cu garnituri variate, cum ar fi:

  • o felie de roşie, o rondea de ou fiert şi o jumtate de măslina
  • 1-2 sardele bine scurse de ulei şi o felioară de lămâiie
  • ociupercuţă friptă pe tavă, stropită cu zeamă de lămaâie, sărată şi piperată după gust
  • o felie de jambon afumat şi fiert, cu castraveciori
  • o felie de roşie, file de scrumbie sau hering rulat pe o măslină
  • o felie de ficat fript şi castraveciori acri
  • brânză de vaci combinată cu brânză telemea ptuţin sărată şi mărar tocat
  • o felie de lebăr şi o rondea de ou fiert
  • şuncă tocată mărunt, frecată cu unt
  • pastă de peşte cu maioneză
  • ciuperci călite, combinate cu maioneză, ceapă şi piper
  • sardele zdrobite, frecate cu margarină, muştar, piper, ceapă rasă şi zeamă de lămâie
  • pateu de ficat combinat cu unt, ceapă, piper, ou fierrt şi puţină smântână
  • cornuri tăiate pe jumătate în care se pun cârnăciori prăjiţi şi se dau pentru cinci minute la cuptor
  • brânză grasă de vaci combinată cu jumătate cantitate telemea, cu mărar verde sau cu frunze de ţelină tocate fin

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.