Retete de Revelion: Rulada de porc la cuptor

Printeaza

O reteta de rulada de porc la cuptor din: porc cu rasol, gelatina, chimichurri, amestec provensal, sare si piper.

Ingrediente:Retete_de_Revelion_Rulada_de_porc_la_cuptor

  • 1 spata de porc cu rasol (aproximativ 6kg)
  • 14g gelatina
  • chimichurri
  • amestec provensal
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spata de porc cu rasol se dezoseaza si se cresteaza carnea care apoi este  unsa cu chimichurri, se adauga provensal, sare, piper si se presara gelatina.  Carnea se ruleaza pe lung si se coase strans cu ata.

Rulada se pune intr-o tava si se introduce la cuptor timp de 3 ore la foc moderat. Din cand in cand pe partea de sus a carnii se mai adauga  un pic de chimichurri. La prepararea acestei rulade va recomandam sa urmariti cu atentie pozele.

Aceasta reteta este ideala atunci cand aveti multi invitati la masa. Rulada de porc se taie in felii cu ajutorul unui cutit ascutit si se serveste cu legume.

Rulada de porc la cuptor

Retete_de_Revelion_Rulada_de_porc_la_cuptor

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte bine arata rulada de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.