Retete de Revelion: Păstrăv umplut cu legume
PrinteazaO reteta de pastrav umplut cu legume din: pastravi, ciuperci, rosii, ulei, castravete, patrunjel verde, sare, piper si lamaie.
- 4 pastravi potriviti
- 1 kg ciuperci
- 400 g rosii
- 200 ml ulei
- 1 castravete
- patrunjel verde
- sare
- piper
- 1 lamaie
Mod de preparare:
Cureţi peştele, îl treci prin făină, adaugi sare şi piper după gust şi apoi îl prăjeşti în ulei. Căleşti ciupercile tăiate felii şi apoi umpli peştele cu ele. Tai ceapa, roşiile, castravetele şi le căleşti şi pe ele în ulei. Presari peste peşte pătrunjel verde tocat şi serveşti preparatul cald.
Păstrăv umplut cu legume
Pofta buna!
Chiar mi-ai facut pofta cu pastravul asta 🙂