Retete de Revelion: Muschi de porc cu ananas

Printeaza

Muschi de porc cu ananas din: muschi de porc, compot de ananas, rom, unt, sare, piper.

Ingrediente:Muschi de porc cu ananas

  • un muşchi de porc (1,2 kg)
  • o cutie cu compot de aruanas (tăiat rondele)
  • o lingură rom
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Muşchiul se sărează, se piperează şi se pune în cuptor cu apă şi ulei. Se lasă o oră şi un sfert la fript.

Se scoate, se lasă 10 minute, apoi se taie felii, dar numai în partea de sus, astfel ca să rămână feliile prinse între ele, şi se desfac uşor, punând între două felii de came o felie de ananas.

Se pune într-un vas care merge pe foc.

Se toarnă deasupra sosul făcut din uleiul din cratiţa în care s-a fript, cu sucul de la compot şi romul.

Se ţine 10 minute la cuptor, la foc mic.

 

 

Pofta buna!

 


poate te intereseaza si:

Muschiulet de porc in crusta de seminte

Muschiulet de porc in crusta de seminte

Muschiulet de porc in crusta de seminte din: muschi de porc, seminte, miez de nuca, oua, faina, ulei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 800 g muşchi file 2 linguri seminţe de floarea-soarelui, decojite 2 linguri seminţe de dovleac, decojite 2 linguri miez de nucă sfărâmat 1 lingură seminţe de susan 1 lingură seminţe de mac 2 ouă […]

Muschi de porc la capac

Muschi de porc la capac

Muschi de porc la capac din: muschi de porc, rozmarin, usturoi, condimente, piper, ulei de masline, supa de vita, otet balsamic, ceapa rosie. Ingrediente: 1 bucata muschi de porc 2 lingurite mix de rozmarin si usturoi 1 lingurita condimente pentru carne de porc, dupa preferinta 1/2 lingurita piper negru 1 lingura ulei de masline 1 cana […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.