Retete de Revelion: Muschi de porc cu ananas

Printeaza

Muschi de porc cu ananas din: muschi de porc, compot de ananas, rom, unt, sare, piper.

Ingrediente:Muschi de porc cu ananas

  • un muşchi de porc (1,2 kg)
  • o cutie cu compot de aruanas (tăiat rondele)
  • o lingură rom
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Muşchiul se sărează, se piperează şi se pune în cuptor cu apă şi ulei. Se lasă o oră şi un sfert la fript.

Se scoate, se lasă 10 minute, apoi se taie felii, dar numai în partea de sus, astfel ca să rămână feliile prinse între ele, şi se desfac uşor, punând între două felii de came o felie de ananas.

Se pune într-un vas care merge pe foc. Se toarnă deasupra sosul făcut din uleiul din cratiţa în care s-a fript, cu sucul de la compot şi romul. Se ţine 10 minute la cuptor, la foc mic.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • Muschi de porc cu ananas

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.