Retete de Revelion: Macrou marinat cu salată
PrinteazaO reteta delicioasa de Macrou marinat cu salată de crudităti din: macrou, morcov, gulie, telina, ceapa rosie, ardei capia, ardei gras, lamaie si ulei de masline.
- 400 g macrou marinat
- 1 morcov
- 1 gulie
- 1 telina
- 1 ceapa rosie
- 1 ardei capia
- 1 ardei gras verde
- 1 lamaie
- 50 ml ulei de masline
Mod de preparare:
Curăţaţi morcovul, gulia şi ţelina de coajă, spălaţi-le şi tăiaţi-leîn cubuleţe sau daţi- le pe răzătoarea mare.
Curăţaţi ceapa, spălaţi-o şi tocaţi-o mai mare. Curăţaţi ardeii de cotoare şi seminţe şi tăiaţi-i în cubuleţe.
Curăţaţi peştele de oscioare şi pieliţe, apoi tăiaţi-l în bucăţi mai mari.
Puneţi toate cele de mai sus într-un castron, adăugaţi uleiul, zeama stoarsă de lămâie, sare şi piper după gust.
Amestecaţi prin răsturnare, după care puneţi totul pe un platou.
Macrou marinat cu salată de crudităti
Pofta buna!