Retete de Revelion: Macrou marinat cu salată

Printeaza

O reteta delicioasa de Macrou marinat cu salată de crudităti din: macrou, morcov, gulie, telina, ceapa rosie, ardei capia, ardei gras, lamaie si ulei de masline.

Ingrediente:Retete_de_Revelion_Macrou_marinat_cu_salata

  • 400 g macrou marinat
  • 1 morcov
  • 1 gulie
  • 1 telina
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras verde
  • 1 lamaie
  • 50 ml ulei de masline

 

Mod de preparare:

Curăţaţi morcovul, gulia şi ţelina de coajă, spălaţi-le şi tăiaţi-leîn cubuleţe sau daţi- le pe răzătoarea mare.

Curăţaţi ceapa, spălaţi-o şi tocaţi-o mai mare. Curăţaţi ardeii de cotoare şi seminţe şi tăiaţi-i în cubuleţe.

Curăţaţi peştele de oscioare şi pieliţe, apoi tăiaţi-l în bucăţi mai mari.

Puneţi toate cele de mai sus în­tr-un castron, adăugaţi uleiul, zeama stoarsă de lămâie, sare şi piper după gust.

Amestecaţi prin răsturnare, după care puneţi totul pe un platou.

Macrou marinat cu salată de crudităti

Retete_de_Revelion_Macrou_marinat_cu_salata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.