Retete de Revelion: Icre de manciuria sau icre negre

Printeaza

Icre de manciuria sau icre negre

Se servesc fără a fi preparate.Retete de Revelion: Icre de manciuria sau icre negre

Se folosesc la pregătirea tartinelor. Se ţin în permanenţă în frigider, altfel se aliterează şi pot fi foarte dăunătoare.

Se servesc pe felii de franzelă (comuri nesărate sau biaghetă) tăiate subţiri şi unse cu unt proaspăt, iar pe margine se (ornează cu unt cu ajutorul unui cornet taiat la vârf foarte puţin, pentru ca să iasă untul sub forma unei şuviţe subţiri (ca o aţă).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.