Retete de Revelion: Chiftelute din ciuperci

Printeaza

Chiftelute din ciuperci din: ciuperci, oua, ceapa, smantana, pesmet, sare, piper, faina, ulei.

Ingrediente:Chiftelute din ciuperci

  • 1/4 kg ciuperci proaspete
  • 2 ouă
  • o ceapă
  • 2 linguri smântână
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • făină
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se spală ciupercile şi se fierb aproximativ 10 minute, să se înmoaie.

Se toacă foarte mărunt.

Se amestecă cu ceapa tocată şi prăjită, ouăle, smântână, sarea, piperul şi atâta pesmet cât să se obţină o compoziţie consistentă.

Se lasă 1/2 oră la frigider. Apoi se fac chiftele mici, rotunde, care se dau prin făină şi se prăjesc în ulei încins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.