Retete de post: Telina cu ciperci si masline

Printeaza

Telina cu ciperci si masline din: telina, ceapa, masline, ciuperci, faina, vin, suc de rosii, lamaie, zahar, foaie de dafin, sare, piper.

Ingrediente:Telina cu ciperci si masline

  • 2 teline taiate cuburi
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 200 gr masline fara samburi
  • 200 gr ciuperci taiate felii
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca vin
  • 150 ml suc de rosii
  • 1/2 lamaie
  • 1 ligurita zahar
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Telina se prajeste in putin ulei, se adauga ceapa, maslinele, ciupercile si se inabuse timp de 8-10 minute.

Se adauga faina dizolvata in apa, sucul de rosii, zaharul si condimentele.

Se fierbe aproximativ 20 min. la foc mic, apoi se adauga vinul, dupa care se mai da un clocot.

Se serveste rece sau cald cu lamaie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.