Retete de post: Taitei din morcov cu sos de migdale

Printeaza

Taitei din morcov cu sos de migdale din: morcov, migdale, ulei de masline, usturoi, sare, oregano.

Ingrediente:Taitei din morcov cu sos de migdale

  • 1 morcov mare
  • 3 linguri migdale crude
  • 1 lingurita ulei de masline presat la rece
  • 1 catel usturoi
  • sare
  • oregano

 

 

Mod de preparare:

Morcovul se razuie cu un curatator de coaja. Migdalele se rasnesc si se amesteca cu usturoiul pisat si restul ingredientelor.

Se dilueaza cu apa dupa preferinta si se toarna peste morcov.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.