Retete de post: Paste cu ciuperci sau masline

Printeaza

Paste cu ciuperci sau masline din: paste fainoase, ceapa, usturoi, ulei, delikat, piper, sare, cimbru, zahar, ciupercute, masline.

Ingrediente:Paste cu ciuperci sau masline

  • 500 g paste fainoase
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • putin Delikat
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • 2 linguri bulion
  • 1 praf de zahar
  • 1 cutie ciupercute
  • 200 g masline

 

Mod preparare:

Ceapa se toaca marunt, usturoiul se toaca subtire, se calesc putin si se sting cu bulion si zeama de la ciupercute.

Se fierbe pe foc mic, adaugand pe rand: sare, zahar, piper, cimbru, putin Delikat si ciupercutele. Sosul se rastoarna peste pastele fierte separat si clatite in sita cu apa rece.

In loc de ciuperci se pot adauga masline oparite separat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.