Retete de post: Paste cu ciuperci sau masline
PrinteazaPaste cu ciuperci sau masline din: paste fainoase, ceapa, usturoi, ulei, delikat, piper, sare, cimbru, zahar, ciupercute, masline.
Ingrediente:
- 500 g paste fainoase
- 2 cepe
- 3 catei de usturoi
- 3 linguri ulei
- putin Delikat
- piper
- sare
- cimbru
- 2 linguri bulion
- 1 praf de zahar
- 1 cutie ciupercute
- 200 g masline
Mod preparare:
Ceapa se toaca marunt, usturoiul se toaca subtire, se calesc putin si se sting cu bulion si zeama de la ciupercute.
Se fierbe pe foc mic, adaugand pe rand: sare, zahar, piper, cimbru, putin Delikat si ciupercutele. Sosul se rastoarna peste pastele fierte separat si clatite in sita cu apa rece.
In loc de ciuperci se pot adauga masline oparite separat.
Pofta buna!