Retete de post: Chiftelute cu ciuperci

Printeaza

Chiftelute cu ciuperci din: ciuperci, ulei, ceapa, faina, sare, condimente, marar, patrunjel, praf de copt, pesmet.

Ingrediente:Chiftelute cu ciuperci

  • 2 cutii de ciuperci
  • 300ml ulei
  • 2 cepe
  • 200g faina
  • sare
  • condimente
  • marar
  • patrunjel
  • praf de copt
  • 200g pesmet

 

Mod de preparare:

Cureti ceapa o tai marunt si o calesti in 100ml ulei.Ciupercile le adaugi peste ceapa le mai calesti putin,pui 100g faina si stingi cu o ceasca de apa pui condimentele sare piper si ce mai ai prin casa ,pui si verdeturile si praful de copt, amesteci pana se ingroasa si dai deoparte.

Din aceasta compozitie iei cate o lingurita si formezi chiftelutele pe care le tavalesti prin faina apoi prin pesmet si gata acum poti sa le si prajesti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.