Reţete de post: Varză acră cu ciuperci

Printeaza

Varză acră cu ciuperci

Ingrediente:Varză acră cu ciuperci

  • 1 varză mică murată
  • 1 ceapă
  • 200  g ciuperci
  • 1 pahar suc de roşii
  • 2-3 linguri ulei
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi varza, o desărezi şi o tai subţire, ca pe fidea. Toci ceapa, o pui într-o cratiţă cu 2-3 linguri ulei şi cu varza, pe foc mic, să se înmoaie, acoperită cu un tapac.

Amesteci din când în când. Speli bine ciupercile, le tai fideluţă şi le amesteci cu varza. Torni su­cul de roşii, un pahar cu apă, pui piperul şi o dai la cuptor să fiarbă bine, la foc mic, până varza este fiartă şi apa a scăzut.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.