Retete de post: Tort diplomat de post

Printeaza

Tort diplomat de post

Ingrediente:Tort diplomat de post

  • 1 kg frişcă Hulala
  • 1 cutie de ananas
  • 2 portocale
  • 200 g stafide
  • 2 mandarine
  • 2 banane
  • 30 g gelatină
  • 300 g zahăr
  • esenţă de vanilie
  • 2 pachete de întăritor de frişcă

 

Mod de preparare:

Frişca se bate spumă cu zahăr, apoi se adaugă praful întăritor, vanilia, gelatina înmuiată în zeama de la ananas, după care încălzită, răcorităşi amestecată cu frişcă.

După aceea adăugăm o parte din fructe şio răsturnăm într-un vas tapetat cu celofan până se întăreşte. La sfârşit, îl răsturnăm pe un platou, luăm celofanul şi ornăm deasupra cu restul de fructe şi puţină frişcă.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tort diplomat de post
  • diplomat de post

1 comentariu

  1. Am in frigider o cutie de frisca lichida din Lidl. Are ceva? Banuiesc ca tot de post este

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.