Retete de post: Tort diplomat de post
PrinteazaTort diplomat de post
- 1 kg frişcă Hulala
- 1 cutie de ananas
- 2 portocale
- 200 g stafide
- 2 mandarine
- 2 banane
- 30 g gelatină
- 300 g zahăr
- esenţă de vanilie
- 2 pachete de întăritor de frişcă
Mod de preparare:
Frişca se bate spumă cu zahăr, apoi se adaugă praful întăritor, vanilia, gelatina înmuiată în zeama de la ananas, după care încălzită, răcorităşi amestecată cu frişcă.
După aceea adăugăm o parte din fructe şio răsturnăm într-un vas tapetat cu celofan până se întăreşte. La sfârşit, îl răsturnăm pe un platou, luăm celofanul şi ornăm deasupra cu restul de fructe şi puţină frişcă.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tort diplomat de post
- diplomat de post
Am in frigider o cutie de frisca lichida din Lidl. Are ceva? Banuiesc ca tot de post este