Reţete de post: Tocană de măsline

Printeaza

Tocană de măsline

Ingrediente:Tocană de măsline

  • 300 g măsline
  • 3 cepe
  • 500 ml suc de roşii
  • 1 ţelină mică
  • 1 legătură verdeaţă
  • piper
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Desărezi măslinele în apă fierbinte, iar separat înăbuşi ceapa tocată j mărunt şi ţelina, tăiată fideluţă sau dată pe răzătoare, în ulei şi cu puţină apă şi când s-au înmuiat adaugi sucul de roşii, măslinele şi potriveşti gustul de sare şi piper.

Le laşi să fiarbă 30 de minute, punând câte puţină apă, ca să nu se prindă mâncarea. Când e gata presari verdeaţă tocată şi iei imediat de pe foc.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.